štvrtok 10. júla 2014

01 The Hottie Hot Roommate Dilemma


Tao má svoj nos zaborený v porne. V Gay porne. Ako zvyčajne.

Práve si išiel lahnúť, rozopnúť gate a “uvolniť sa”, keď na jeho dverách začal niekto zreteľne klopať. Tao sa začal hmýriť s pokusom skryť časopisy a jeho neupravený vzhľad pred jeho kamarátmi, napriek tomu, že oni dobre vedeli čo tam robieva.

“Uh… vstúp.” Tao povedal.




Chalan, ktorý vošiel dnu do Taovej pokornej izby nebol jeho panovačný kamarát Sehun, jeho úchylný kamarát Kai, ani jeho hlúpučký kamarát Luhan. Namiesto toho to bol výnimočne vysoký, blonďavý chlap s postojom modela stojací dverách.

“Tao, že?” cudzinec sa opýtal s polo-úsmevom.

Tao sa neúspešne snažil nezadrhnúť jeho vlastnými slinami. “A-ano. To som ja.” Polovične povedal, polovične zo seba vykoktal. Kurva, je skurvene sexy! Ako striptér. Počkať… poslal mi Kai opäť striptéra?

Dostatočne-atraktívny-chlapec-na-to-aby-bol-striptér načiahol ruku na popleteného chlapca. “Som Kris. Hádam, že sme spolubývajúci.”
~~~~ ~~~~ ~~~~
“No a čo ak máš spolubývajúceho? Je to nejaký problém? Každý nejakého má.” Kai sa uškrnul na stoličke vedla Taa, zatiaľ čo sa nikto ani nesnažil venovať pozornosť na profesorovu monotónnu prednášku.

“Ty nemáš,” Tao odpovedal, zámerne posúvajúc jeho pero hore dole predstierajúc, že si píše poznámky.

“Každý normálny má spolubývajúceho,” Sehun pokojne vysvetloval z Taovej druhej strany. Ani on nedával pozor, bolo pre neho zaujímavejšie jemne štekliť Luhana, ktorý skôr nesedel vedľa neho, ale bol polovične na ňom.

“Mať spolubývajúceho, ktorý je v skutočnosti frajer, ktorého šukáš tak hlasno, že celá chodba vie, kto je “Otecko” sa neráta ako normálné.” Tao odpovedal s dostatočným množstvom vzdoritej pýchy.

Luhan vzdychol dostatočne nahlas aby celá trieda stíchla a zízala na ňeho. Úplne nevšímajúc, sa úplne zošuchol zo Sehuna a otočil na neho svoju tvár s rukami na bokoch a rozhorčeným výrazom na tvári. “Sehun”” Zakričal. Profesor sa prestal snažiť učiť a namiesto toho sa pridal ku študentom zízajúcim na drámu pred nimi. “Slúbil si, že nás nikto nebude počuť!”

Vždy zdvorilý Sehun sa príjemne usmial na jeho vtipne zúrivého priateľa. “Takto, zlatko, nie je tu dôvod aby si sa hneval. Každý pár má prezývky pre miláčika, ktorými oslovuje toho druhého”

Kai si odfrkol. “Nemyslím si, že sú to prezývky pre miláčika, keď ich používaš iba keď ho plieskaš.”

Sehun švihol hlavou na Kaia aby ho prebodol jeho ostrým pohľadom. “Nemáš dôkaz.”

“Oh naozaj, Otecko?” Kai začal. “Pretože som si istý, že naposledy čo som videl Luhanov zadok v kúpelni mal na ňom veľký otlačok ruky. Oh daj ho do mňa, Otecko!”

Luhan ich prerušil so zvukom, ktorý zahŕňal rev leva a sykot mačky, a krakot holuba pred tým ako sa zmenil na vír blonďavých vlasov, mihotajúcich sa končatín a obrovské anime oči ako sa hrnul preč z triedy.

Sehun sa oprel na stoličke, nezaujatý tuctom očí zízajúcich na neho. Povzdychol si a pozrel na jeho dvoch potmehúckych kamarátov. “Dobrá hra.”
~~~~ ~~~~ ~~~~

“Toto je naozaj nahovno, vieš to.” Tao našpúlil pery ako on a Sehun kráčali z triedy, s Kaiom na lavoboku, ktorý nevhodne flirtoval s učiteľovým asistentom, o ktorom hovoril milo ako o Mužovi Ruke. Prečo Muž Ruka? Nepýtajte sa.

“Nechápem čo je tak neuveriteľne hrozné na tom mať spolubývajúceho.” Sehun odpovedal, podráždený zo situácie s jeho aktuálnym milencom. “Nie je to tak, že s ním nemôžeš byť kamarát.”

“Kamarát?!?” Tao zapišťal, panika zdvíhala jeho hlas na dievčenskú výšku krátko pred tým, než sa spamätal. “Nemôžem s ním byť kamarát. To by som mu musel… povedať veci… a veci… o veciach.”

“Hmm,” Sehun posmešne zaboril svoj prst do jeho brady. “Veci a veci o veciach. Takže gayovia a veci o gayoch, že?”

“Ja sa nehanbím alebo niečo také,” Tao prehlásil v obrane, keď zbadal, že sa mu Sehun vysmieva. “Je to proste o tom, že musí so mnou bývať a možno by, neviem, možno by sa mu to nepáčilo, chápeš? Akože by si mohol myslieť, že sa mu páčim alebo hocičo len pretože je to chalan a ja som gay. Čo je úplne smiešne.”

“Ale prosím ťa,” Sehun pretočil očami. “Videl som ho prenášať svoje veci dnes ráno a ak sa ti on nepáči, tak si hetero. Úplne najviac hetero. To môžeš rovno začať nosiť nafučané veci, chytať ženské zadky a všeobecne ignorovať osobnú hygienu.”

“Okay, je trochu sexy. Čo už.” Tao sa neohrabane vyhýbal téme, snažiac sa vytriasť myšlienku nad tou skulptulárnosťou z jeho hlavy. “Ale to nie je pointa. Ja len proste nechcem mať spolubývajúceho. A hlavne nie takého sexy. Ako je možné že Kai nikdy žiadneho nemal?”

 “No, naozaj žiadneho nechcel, pravdepodobne, pretože potrebuje súkromie na… no nechcem ani vedieť na čo. Zakaždým, keď sa bytové oddelenie snažilo prihodiť mu spolubývajúceho, snažil sa ich odradiť tým, že mal sex hneď pri nich. Ak to nefungovalo, mal sex s nimi. Vždy to zabralo.”

“Prečo by ich toto odstrašilo?” Niektorým by sa to mohlo páčiť.” Tao ho zastavil. “Nemyslím seba, samozrejme. Ostatných.”

Sehun nadvyhol obočie na jeho kamaráta, pred tým ako odpovedal. “Z toho čo som počul, Kai je hrozivý v posteli. Neviem prečo alebo ako, a ani ma to nezaujíma. Ale jeho spolubývajúcich-odstrašujúce techniky mali vždy 100% úspevh, takže môžem len predpokladať, že to čo robil bolo nelegálne, nemorálne a spôsobilo post-tramuatickú poruchu stresom.”
~~~~ ~~~~ ~~~~

Neskôr večer, Tao a Kris slušne ignorovali existenciu toho druhého keď sa Kai nabúral dovnútra izby bez jediného zaklopania.

Pred tým, ako bol Tao schopný otvoriť ústa aby varoval Krisa o hurikáne ktorý sa na nich rútil, Kai začal. “Nikdy neuveríš, čo mi Muž Ruka povedal!”

“Kris, Kai.  Kai, Kris.”  Tao ich nesmelo predstavil čo Kai určite odignoroval. “Kde je teraz problém?”

“Dobre,” Kai zafrnel ako sám seba dotieravo praštil na Krisovu postel, z čoho bol Kris úplne zmätený. “Mal som ho úplne rozrobeného. Myslím tým, že som mu dával klúče od kráľostva ak to chápeš. A ten kretén mal tie nervy skúsiť mi povedať, že nie je gay. Nie je gay! Ako keby na tejto škole bol niekto, kto nie je gay. Idiot.”

Tao začal panikáriť. “Je jasné, že nie každý je gay. Ja nie som gay!”

Kai náhle prestal v polke jeho rečnenia a natočil hlavu na Taa. “Od kedy?”

Tao bol tvrdohlavý keď bránil jeho negayovskú mužnosť pred Krisom. “Od jakživa! Milujem vagíny. Sú úžasné. Vagíny sú najlepšie.” Tao protestoval, dobre si vedomí toho, ako smiešne musí znieť.

Kai bol pochopitelne nepresvedčený.  “Uh-huh…”

“No, sú tak..” Kurva, neviem nič o vagínach! Kedy som naposledy videl vagínu? Boli to vianoce keď sa moja sesternica snažila do mna naraziť? Prečo som do pekla videl jej vagínu? Sakra, teraz nie je čas na incestuálne otázky. Musím povedať niečo o vagínach, čo je úplna pravda aby Kris nezistil, že som gay!” … Sú tak vhodne umiestnené.”

“Oh teraz je to už divné.” Kai sa vzdal s Taovými spastickými klamstvami a odišiel z izby, bez váhania ísť otravovať Sehuna či Luhana.

Tao otočil svoju hlavu a snažil sa ignorovať Krisov zmätený výraz.

Do piče. 

ďalíš dieľ --->





0 komentárov: